Film

Här är filmen från gårdagens tävling.


Debut i MsvB!

Igår gjorde Sillen sin debut i MsvB. Vi åkte till Ågesta och red en Msv B:2. Han är ju ganska bänglig att ha med sig på tävling så innan jag hade hunnit upp i sdaeln hade han både hunnit mosa mammas fot och halvkrossat min arm. Men sedan skötte han sig med bravur :) Han blev en aning loj inne på banan och vi hade några småmissar. Som vanligt blev halterna inte så bra. Vet inte riktigt vad jag gör för fel?! Men trots detta så fick vi 68,37% och tog hem 3:e platsen och den gula rosetten. Jag är sååå nöjd!
Film på ritten kommer ikväll.

Idag skrittade jag och Lisa ner till sjön med Sillen och Strumpan i den härliga sommarvärmen.



Dakar är tyvärr behandlad igen. Denna gång pga. en vrickning som han tros ha dragit på sig utav bus ute i hagen. Hans vänster fram är väl lite skört så det klarar inte så mycket bus som förut. Han är pigg och glad i alla fall.

Fick ett sms av Hugos nya ägare. De red en LC:2 i helgen som de vann på 70,7%. Så himla bra och jätteroligt att de fungerar så bra för dem ihop! Även Lisa och Dian har varit på en "pay and jump" i helgen som de klarade felfritt. Ett stort grattis till er båda!!


Lisa och Dian.


Lisa och Dian.

På onsdag åker jag till Gran Canaria med min vän Maria Karlsson med K :) Det ska bli så härligt!

Kvalat till ungponny-SM!!

Igår åkte Camille, Ingela och jag ner till Mantorp med Bagheera. Vi bodde kvar där och imorse 9.15 så gjorde vi ett försök till ytterligare ett kval till ungponny-SM. Domarna begrundade dem båda länge. Så länge så att stackars Baggis tappade all ork! Camille fick verkligen kämpa för att hålla igång stackars Bagheera. Slutkommentarerna blev typ en flott ponny med goda gångarter men för dagen bristande energi. Jaa, det kunde vi ju hålla med om.... Stackarn var ju helt slut! Nu blir det kondisträning ett tag framöver. Slutresultatet blev dock 67% och det andra kvalet är nu ordnat. Ungponny-SM, here we come!!! Eftersom Bagheera var den enda 4-åringen som deltog idag så blev det även vinst :) Bilder kommer så fort jag får dem!

Tävling

Idag har jag varit på Wallstanäs i princip hela dagen. Jag har varit funktionär och även startat Quantina i LA:3. Det var debuten i LA och jag är i det stora hela nöjd. Ett par missar som kanske kändes lite onödiga men det är ju sånt som händer :) Det var också lite mer spänt än den förra starten vi gjorde i LB. Resultatet blev drygt 62%. Vi tränar vidare och hoppas på att göra någon mer start innan sommaruppehållet kommer!  

Träning m.m.

Idag har jag varit på Lotteräng och tränat för Eric med både Sillen och Quantina. Sillen skötte sig mycket bra. Galoppombytena till höger är dock lite knöliga just nu. Jag knackade till honom med skänkeln en gång när jag inte riktigt tyckte han lyssnade på mig. Det tyckte inte Sillen var okej och markerade det väl. Så väl så jag nästan fick smaka på sanden men jag höll mig kvar :) Sträckte mig lite i ryggen men jag överlever. I övrigt så var han som sagt duktig! Även Qunatina jobbade på bra. Fick en del bra tips av Eric som jag ska tänka på.

Mamma och pappa har ägnat hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen åt att ordna ordentlig el till staketen på andra sidan vägen hemma. Till de stora hagarna. Ska bli skönt att slippa släpa och ladda bilbatterier!

I torsdags hoppade Elina Bagheera. Han skötte sig galant och hoppade helt okomplicerat.

BILDBOMB!

Här kommer ett gäng med bilder! Vi börjar med bilder på Bagheera både från tävlingen samt ett ridpass hemma på banan.
















Sedan några bilder på Sillen när Camille rider honom.








Vi avslutar med en bild på hopp-ponnyn Felly från fredagens hoppning med Elina i sadeln.
Vi håller oss på låga höjder än så länge :)


En 4:e placering!

Idag var det tävling på Skånsta med Quantina. Vi red en LB:3 och Quantina skötte sig mycket bra! Hon var lite mer avslappnad denna gång men ändå taggad. En mycket bra kombination som ledde till en 4:e placering på dryga 66%. Nästa gång ska vi debutera LA. Det ska bli spännande att se hur det går :)


Bild från vår första start i Botkyrka.


Grattis till Rebecca och fina Pinsen (Prince Mereke) som tog en 2:a placering i LB hoppning idag! Det är så roligt när det går bra för hästar/ponnyer man har sålt!


Första kvalet avklarat!

Igår debuterade Bagheera på tävlingsbanan. Vi var i Eskilstuna och red en 4-årsklass för att försöka knipa ett kval till ungponny-SM. Det gick ju galant! Duktiga Camille lotsade runt Bagheera på bästa sätt vilket resulterade i både ett kval och en vinst på 79,8%! Fler bilder utlovas inom ett par dagar men tills dess får ni hålla till godo med denna :)




Det är jobbigt för en liten 4-åring att vara på tävling! Idag har ponnyn varit trött :)

RSS 2.0