Flyinge eller inte? Det är den stora frågan!

Fantastiska Sillen överträffade alla mina förväntningar idag. Efter mycket velande gjorde jag idag ett försök till kval för 6-årschampionatet i Flyinge. Det gick ju alldeles strålande! Vi belönades med en vinst på 80%. Så himlans glad! Nu är då frågan om vi åker ner till Skåne eller ej. Jag vill väldigt gärna men det är både tid och pengar. Vi får fundera ett par dagar till.
 
Jag har även premiärridit Don idag. Han skötte sig mycket bra och jag tror att det kan bli riktigt bra! Ett litet bus passade han dock på att göra. Men det är klart att det ska vara lite liv i en 3-åring :)
 

2:a!

Trots att jag inte är helt kry än så åkte jag till Enskede och red en Msv B:4 med Sillen. Det var inte den bästa ritt jag gjort men pga. omständigheterna så var jag ändå mycket nöjd! Resultatet blev en andra placering på 67,9%. Blev snuvad på segern med en poäng (på tre domare). Tävlingsmänniska som jag är så känns det lite snörpligt men jag är som sagt jättenöjd med min blåa rosett!

Sjuk :(

Usch och fy.... Igår låg jag nerbäddad hela dagen men någon magsjuka. Mådde verkligen pyton! Idag är det mycket bättre men febern vill inte riktigt ge sig. Blir andfådd av att resa mig upp ur sängen. Blir en lugn dag idag också. Håller alla tummar för att jag är pigg imorgon. Vill så gärna till Enskede och tävla! Inte den bästa uppladdningen kanske men jag hoppas jag får försöka ändå :)
 
I onsdags kom Red Don till oss. Han är inköpt utav oss som min blivande stjärna. Han är f-09 e. Don Primero ue. Ex Libris. Jag har inte hunnit ta några bilder på honom ännu men kan bidra med ett foto från i våras när han blev inriden. Idag är han lite sommarrund och solblekt :) Han har ett helt fantastist temperament! På måndag får han skor på sig och efter det ska han sättas igång efter sommarvilan.
 

Jag är så glaaaad!

Jösses vilken tävlingsdag! Jag går fortfarande runt med ett leende på läpparna :) Sillen och jag red en Msv B:4 vid Vallentunas fina tävlingar på Veda idag! Sillen dansade fram och vi fick det fina resultat 71,3%. Över den magiska gränsen, 70%, och dessutom med en 9:a i protokollet! Procenten räckte till en seger i klassen! Wiiiiii!!!
 
Förbereder inför prisutdelning iklätt det gula vinnartäcket.

En liten olycka...

Nu har Quantina kommit hit för utbildning/försäljning. Hon har boat in sig och känns fantastiskt fin i ridningen även fast hon i dagsläget kanske inte är helt i kondition. Mer info om henne finns på hemsidan www.gullbacken.dinstudio.se.
 
Idag har jag tränat för Eric. Det gick riktigt bra! Sillen är lite utav en "slow-starter" men efter en ordentlig uppvärmning känns han super! Red mycket programdelar från MsvB:4 idag då det är tävling i helgen igen. Håll tummarna!
 
Jag har inte uppdaterat er på länge och det har hänt en del sedan sist. Jag har varit ute och seglat i skärgården i några dagar och det var mycket härligt! Vi hade tur med vädret och sällskapet var toppen. Riktigt skönt med en slappsemester där jag inte gjorde många knop :)
 
Middag på klipporna med en helt okej utsikt.
 
Medan jag var borta hände det en olycka här hemma. Bästa Elsa (som hjälper mig med ponnyerna) och hennes syster Kajsa var ute och red på Felly och Pontus. Plötsligt blev Pontus rädd för något och hoppade åt sidan. Dessvärre var den branta kanten ner till ån där som gjorde att både häst och ryttare rasade ner. Kajsa klarade sig bra men Pontus satt fast i leran/gyttjan. Kajsa svingade sig upp på Felly och galopperade hem i ilfart för att hämta hjälp. Mamma och pappa åkte dit och insåg att de inte skulle få upp stackars Pontus själva. De ringde då brandkåren. När den stora brandbilen kom samt grannen med traktor blev Pontus rädd och tog i lite extra vilket gjorde att han själv lyckades ta sig upp. Efter en timme i diket var han ganska medtagen och stel i baken men är nu helt återställd igen. Tack snälla Elsa och Kajsa för ert snabba och helt perfekta agerande!
 
 
Pontus som även har visat sig ha en del dressyrkvalitéer :)

RSS 2.0