Fina ponnyer!

Idag har jag fått glada sms från både Daisys och Bagheeras ägare. Daisy placerade sig som 2:a i LC på 65,19%och 3:a i LB på 62,76%. Bagheera debuterade på tävlingsbanan tillsammans med sin nya ryttare Filippa och kom 2:a på 66,67% i LC trots en felridning. Båda var vid Botkyrkas ponnydressyrtävlingar. Fantastiskt bra och roligt!! Grattis önskar vi er!
 
 
 

Snart Flyinge!

Förberedelserna för Flyinge har börjat. Sillen känns riktigt fin, pigg och glad! Imorgon blir det Eric-träning och så åker vi på söndag. Det ska bli så himlans roligt! Ska försöka rapportera hur det går nere i Flyinge men vet int eom det kommer funka. Håll tummarna för oss!!!
 
Hinner tyvärr inte skriva så ofta här längre. Har fullt upp på dagarna vilket i och för sig är kul :)

Klippning

Då var det tisdag och jag ska snart åka till jobbet. Hinner skriva lite här först :)
 
Igår var Elina här (Quantinas ägare) och vi hjälptes åt att löshoppa Quantina. Hon tyckte det var skoj och var riktigt duktig. Sedan red jag Don som var ganska pigg. Han försökte busa lite men han är så kontrollerbar så det var bara att morra lite så skärpte han sig :) Efte det kom Karin för att vaccinera lille Don samt "droga ner" Sillen då han skulle klippas. Han var jätteduktig (jag som är van vid Dakar-monstret)! Blank och fin blev han också. Vi måste ju vara tjusiga nere i Flyinge :)
 

Quantina, förra gången vi löshoppade.

En bra avslutning på årets sista MsvB-start

Igår hade vi hemma-tävlingar på Wallstanäs. Jag var funktionär under hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Sedan åkte jag hem och gjorde iordning Sillen för att starta i Msv B:4. Vi har gjort betydligt bättre ritter då vi hade ett par större missar och en allmän spändhet genom programmet. Resultatet blev ändå 69,48% vilket räckte till en seger i klassen. Jätteroligt att få vinna på hemmaplan också! Back on Track sponsrade klassen med otroligt fina priser och vinnaren fick ett fleecetäcke. Helt perfekt! Ett stort grattis till de andra två startande wallstanäsekipagen, Sofia Kanestad och Yvonne Tannlund! Alla hamnade på prisutdelningen och fick ta del av de fina priserna.
 
Känns som en toppenavslutning på årets MsvB-starter. Nu är det Flyinge kvar sedan är det färdigtävlat med Sillen detta år :)
 

Prisutdelning.
 
Bilden är tagen från Wallstanäs hemsida där även fullständiga resultat finns.

En 3:e placering

Klockan ringde kl.04.45 imorse. En aning trött så släpade jag mig ner i stallet för att göra iordning Quantina för tävling. Väl framme vid Skånsta Ridklubb var jag dock pigg och vaken och red då en LA:3. Det var Quantinas andra start i LA och hon skötte sig riktigt fint! 65,48% räckte till en 3:e plats och en gul rosett. Hon gör verkligen framsteg hela tiden! Superskoj!
 

Häst- och ryttarprylar till salu!

Nu har jag bestämt mig för att göra en ordentlig rensning i garderob, källare och stall. Allt som ska säljas hamnar på denna blogg och plockas bort allt efter som de blir sålda.
http://mariasaljer.blogg.se

Flyinge!

Nu har vi bestämt oss. Vi åker ner till finalerna i Flyinge första veckan i oktober! Det ska bli så himla skoj! Jag får förhoppningsvis med mig en liten fanclub också så då blir det ännu roligare :)
 
I övrigt så bara flyger dagarna iväg. Jag jobbar på skolan, rider hästar och försöker träffa David och vänner däremellan. Det är tur att det är roligt för det är fullt upp hela tiden :)
 
I helgen var jag på Sollentuna Ridklubb och höll träningar för 4 duktiga ponnyryttare där några utav dem ska vara med i dressrylaget i höst. Det var riktigt skoj!
 
Idag ska jag visa Don för första gången för Eric. Jag skulle ha gjort det förra helgen men då spöregnade det så det blev inställt. Don sköter sig riktigt bra och är stabil för att bara vara 3 år.

RSS 2.0