En liten olycka...

Nu har Quantina kommit hit för utbildning/försäljning. Hon har boat in sig och känns fantastiskt fin i ridningen även fast hon i dagsläget kanske inte är helt i kondition. Mer info om henne finns på hemsidan www.gullbacken.dinstudio.se.
 
Idag har jag tränat för Eric. Det gick riktigt bra! Sillen är lite utav en "slow-starter" men efter en ordentlig uppvärmning känns han super! Red mycket programdelar från MsvB:4 idag då det är tävling i helgen igen. Håll tummarna!
 
Jag har inte uppdaterat er på länge och det har hänt en del sedan sist. Jag har varit ute och seglat i skärgården i några dagar och det var mycket härligt! Vi hade tur med vädret och sällskapet var toppen. Riktigt skönt med en slappsemester där jag inte gjorde många knop :)
 
Middag på klipporna med en helt okej utsikt.
 
Medan jag var borta hände det en olycka här hemma. Bästa Elsa (som hjälper mig med ponnyerna) och hennes syster Kajsa var ute och red på Felly och Pontus. Plötsligt blev Pontus rädd för något och hoppade åt sidan. Dessvärre var den branta kanten ner till ån där som gjorde att både häst och ryttare rasade ner. Kajsa klarade sig bra men Pontus satt fast i leran/gyttjan. Kajsa svingade sig upp på Felly och galopperade hem i ilfart för att hämta hjälp. Mamma och pappa åkte dit och insåg att de inte skulle få upp stackars Pontus själva. De ringde då brandkåren. När den stora brandbilen kom samt grannen med traktor blev Pontus rädd och tog i lite extra vilket gjorde att han själv lyckades ta sig upp. Efter en timme i diket var han ganska medtagen och stel i baken men är nu helt återställd igen. Tack snälla Elsa och Kajsa för ert snabba och helt perfekta agerande!
 
 
Pontus som även har visat sig ha en del dressyrkvalitéer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Husdjur billigaste webbhotellen